Poštovane koleginice i kolege,

Želimo da Vas inforimišemo da Zavod za socijalnu i dječju zaštitu planira tokom 2024 godine da organizuje Dane otvorenih vrata gdje će pružaoci usluga imati priliku da promovišu i približe uslugu koju su licencirali  centrima za socijalni rad, ali i svim zainteresovanim akterima u sistemu.

Na ovaj način pružiće se mogućnost pružaocima da predstave uslugu, ali i stvoriti prilika boljeg uvezivanja pružaoca usluga sa centrima za socijalni rad i drugim značajnim partnerima u sistemu.

Praksa je pokazala  da je ovakav vid približavanja usluga neophodan kolegama iz centara za socijalni rad, kako bi na pravi način identifikovali adekvatnog pružaoca usluge  tokom procjene potreba korisnika sa kojima su u direktnom radu i kojima je potrebna neka od usluga kako bi prevazišli aktuelnu porodičnu i životnu situaciju. Pružaoci kroz predstavljanje usluge imaju priliku  da približe način rada i pružanje usluge centrima i da na taj način očekivanja i jednih i drugih budu postavljanja na jednoj  zdravoj partnerskoj relaciji kada je u pitanju dobrobit korisnika sistema, te da omogući međusobno razumijevanje ograničenja u radu i praksi.

Ovaj vid promocije usluga doprinijeće boljoj komunikaciji između pružaoca i centara što u konačnom doprinosi kvalitetnijoj usluzi i zadovoljstvu korisnika.

Svi zainteresovani pružaoci usluga mogu da se prijave na e mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa naznakom Prijava za dane otvorenih vrata.

Nakon prijave detaljnije ćemo dogovoriti način i dinamiku organizovanja promocije usluga.

Rok za prijavu je 31. januar  2024. godine

Radujemo se našoj budućoj saradnji!